Opleiding Logistiek Assen

Opleiding logistiek Assen

Opleiding-LogistiekVoor logistieke en supply chain opleidingen bent u bij Academy of Logistics aan het juiste adres. Wij zien logistiek / supply chain als het hart van elke organisatie en logistici als de cardiologen van het mechanisme. Daarom verzorgen wij, als grootste en één van de meest specialistische opleiders, de erkende Europese logistieke opleidingsprogramma’s, waarmee we uw werknemers volledig klaarstomen voor uw logistiek werkveld. Maak met uw bedrijf in Assen of omstreken ook de kwaliteitsslag naar een (nog) professionelere bedrijfsvoering en meld uw medewerkers direct aan!

Direct aanmelden!

European Logisticians

Met onze logistieke opleidingen leiden we mensen op tot European Junior Logistician (Ej-log) en European Senior Logistician (Es-log). Na respectievelijk 48 / 72 avonden ontvangen de deelnemers na het afleggen van de examens het erkende Nederlandse, Europese én mondiale diploma, hebben ze hun professionele competenties verbreed en verdiept en kunnen ze zich logistieke managers hbo noemen.

Meer informatie over Ej-log Meer informatie over Es-log

Inhoud van de logistieke opleidingen

De Ej-log opleiding bestaat uit een zevental modules. Hiervan zijn twee modules verplicht en moeten er nog eens twee modules worden voltooid in de facultatieve ruimte. De modules zijn:

Lees meer over de opleiding European Junior Logistician

De Es-log opleiding bestaat uit acht modules. Hiervan zijn drie modules verplicht en moeten er nog eens drie modules worden voltooid in de facultatieve ruimte. De modules zijn:

Lees meer over de opleiding European Senior Logistician

Wanneer

De modules bestaan uit 12 bijeenkomsten, die allemaal worden gehouden op maandag- , dinsdag-, woensdag- en donderdagavond (één avond per week naar keuze) van 19:00 tot 22:00. Na de 12 bijeenkomsten volgt nog één bijeenkomst om het examen af te leggen. Dit examen wordt gehouden op onze locatie in Groningen, zodat er niet naar Nieuwegein (het landelijk examenpunt) afgereisd hoeft te worden. De cursus start ieder voor- en najaar (in januari en september) en vergt gemiddeld 5 uur studietijd per week.

Bedrijfsbezoeken

Om de theorie van de logistieke opleiding beter op te nemen en om nóg meer te leren over alle logistieke processen worden er bedrijfsbezoeken georganiseerd. Door de brug met de praktijk te maken worden alle competenties, vaardigheden en attitudes immers aangeleerd. De bedrijven die worden bezocht worden bepaald door de module en bevinden zich in Noord-Nederland. Steeds vaker komt het voor dat dit bedrijven zijn waar oud-deelnemers werkzaam zijn.

Locatie

De opleiding logistiek kunt u volgen op onze locatie in Groningen. Bij voldoende deelname geven we de opleiding ook in Hoogeveen en Heerenveen. Daarnaast kunnen we onze opleidingen ook bij uw bedrijf in Assen of omstreken geven (‘in company’).

Academy of Logistics
Hampshire Plaza
Laan Corpus den Hoorn 300
9728 JT Groningen

Prijzen

De kosten van de logistieke opleiding vindt u in het overzicht hieronder. Wees er alert op dat u als bedrijf subsidies kunt aanvragen en andere fiscale voordelen kunt genieten. Wij informeren u graag over de Europese, Nederlandse en branchesubsidies en fiscale voordelen.

Cursusprijs: € 1.295,- per module
Kosten lesmateriaal: € 175,- per module (onder voorbehoud)
Examengeld: € 325,- per module (onder voorbehoud)

Tevredenheidsgarantie

Het spreekt voor zich dat wij overtuigd zijn van onze kwaliteiten en onze kunde in het opleiden van mensen tot logistieke managers. Wij verzekeren u dat iedere deelnemer van de logistieke opleidingen bij ons zijn of haar professionele competenties kan verbreden en verdiepen. Daarnaast bieden we u ook een tevredenheidsgarantie, waarbij iedere deelnemer vier avonden op proef mee mag draaien. Pas ná de vierde avond hoeft men te beslissen of er verder wordt gegaan of niet.

Contact

Heeft u vragen over de invulling van de opleidingen? Of wilt u graag wat meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Tijdens een informatiegesprek kunnen we u alles vertellen. Neem dus direct contact met ons op en maak ook de kwaliteitsslag voor een (nog) professionelere bedrijfsvoering!

Neem direct contact op!

  • Specialistische logistieke opleiding
  • ‘In company’ bij uw bedrijf in Assen mogelijk
  • 4 avonden vrijblijvend op proef draaien
  • Hulp bij subsidies en fiscale voordelen

Opleiding Logistiek Assen | Academy of Logistics | Ej-log | Es-log | Logistieke opleidingen