Opleiding Logistiek Deventer

Opleiding logistiek Deventer

Opleiding-LogistiekLogistiek en supply chain professionals zijn hét hart van iedere organisatie. Het zijn de cardiologen van het bedrijfsmechanisme. Daarom leiden wij, Academy of Logistics, mensen op tot volwaardige logistieke managers, zodat de logistieke bedrijfsvoering van uw bedrijf in Deventer of omstreken een enorme kwaliteitsslag kan maken. Wij zijn één van de meest specialistische opleiders en stomen uw werknemers binnen 48 (mbo+) of 72 (hbo+) avonden klaar. Meld óók uw medewerkers direct aan!

Direct aanmelden!

European Logisticians

Wij leiden mensen op tot European Junior Logistician (Ej-log) en European Senior Logistician (Es-log). In een looptijd van respectievelijk 2 en 3 jaar leren we de deelnemers alles over logistieke processen en managementvaardigheden, om zo hun competenties te verbreden en te verdiepen. Na het afleggen van het examen ontvangt elke deelnemer het erkende Europese certificaat.

Meer informatie over Ej-log Meer informatie over Es-log

Inhoud van de logistieke opleidingen

De Ej-log opleiding bestaat uit een zevental modules. Hiervan zijn twee modules verplicht en moeten er nog eens twee modules worden voltooid in de facultatieve ruimte. De modules zijn:

Lees meer over de opleiding European Junior Logistician

De Es-log opleiding bestaat uit acht modules. Hiervan zijn drie modules verplicht en moeten er nog eens drie modules worden voltooid in de facultatieve ruimte. De modules zijn:

Lees meer over de opleiding European Senior Logistician

Wanneer

De modules bestaan uit 12 bijeenkomsten, die allemaal worden gehouden op maandag- en donderdagavonden van 19:00 tot 22:00. Na de 12 bijeenkomsten volgt nog één bijeenkomst om het examen af te leggen. Dit examen wordt gehouden op onze locatie in Groningen, zodat er niet naar Nieuwegein (het landelijk examenpunt) afgereisd hoeft te worden. De cursus start ieder voor- en najaar (in januari en september) en vergt gemiddeld 5 uur studietijd per week.

Bedrijfsbezoeken

Om de theorie van de logistieke opleiding beter op te nemen en om nóg meer te leren over alle logistieke processen worden er bedrijfsbezoeken georganiseerd. Door de brug met de praktijk te maken worden alle competenties, vaardigheden en attitudes immers aangeleerd. De bedrijven die worden bezocht worden bepaald door de module en bevinden zich in Noord-Nederland. Steeds vaker komt het voor dat dit bedrijven zijn waar oud-deelnemers werkzaam zijn.

Locatie

De opleiding logistiek kunt u volgen op onze locatie in Groningen. Bij voldoende deelname geven we de opleiding ook in Hoogeveen en Heerenveen. Daarnaast kunnen we onze opleidingen ook bij uw bedrijf in Deventer zelf geven (‘in company’).

Academy of Logistics
Hampshire Plaza
Laan Corpus den Hoorn 300
9728 JT Groningen

Prijzen

De kosten van de logistieke opleiding vindt u in het overzicht hieronder. Wees er alert op dat u als bedrijf subsidies kunt aanvragen en andere fiscale voordelen kunt genieten. Wij informeren u graag over de Europese, Nederlandse en branchesubsidies en fiscale voordelen.

Cursusprijs: € 1.295,- per module
Kosten lesmateriaal: € 175,- per module (onder voorbehoud)
Examengeld: € 325,- per module (onder voorbehoud)

Tevredenheidsgarantie

Wij van Academy of Logistics zijn overtuigd van onze kwaliteiten. Wij kunnen u garanderen dat elke deelnemer van de logistieke opleiding bij ons zijn of haar professionele competenties verbreedt en verdiept. Om de laatste twijfel voor u weg te nemen, bieden we u daarom een tevredenheidsgarantie: nieuwe deelnemers kunnen geheel vrijblijvend, zonder enige verdere verplichting, bij wijze van proef vier avonden meedraaien. Pas ná de vierde avond hoeft men te besluiten wel of niet verder te gaan.

Contact

Uiteraard zijn wij meer dan bereid om een keer bij u langs te komen om de opleiding logistiek in een persoonlijk informatiegesprek met u door te nemen. Neem daarom gerust vrijblijvend contact met ons op en maak ook de kwaliteitsslag naar een (nog) professionelere bedrijfsvoering!

Neem direct contact op!

  • Specialistische logistieke opleiding
  • ‘In company’ bij uw bedrijf in Deventer mogelijk
  • 4 avonden vrijblijvend op proef meedraaien
  • Hulp bij subsidies en fiscale voordelen
Opleiding Logistiek Deventer | Academy of Logistics | Ej-log | Es-log | Logistieke opleidingen