Opleiding Logistiek Emmen

Opleiding logistiek Emmen

Opleiding-LogistiekLogistiek is het hart van iedere organisatie en logistici zijn de cardiologen van het mechanisme. Daarom leiden wij, Academy of Logistics, mensen op tot volwaardige logistieke managers, zodat de logistieke afdeling van uw bedrijf in Emmen of omstreken een enorme kwaliteitsslag kan maken. Wij zijn één van de meest specialistische opleiders en stomen uw werknemers binnen enkele jaren klaar. Meld uw medewerkers direct aan!

Direct aanmelden!

European Logisticians

Wij leiden mensen op tot European Junior Logistician (Ej-log) en European Senior Logistician (Es-log). In een looptijd van respectievelijk 2 en 3 jaar leren we de deelnemers alles over logistieke processen en managementvaardigheden, om zo hun competenties te verbreden en te verdiepen. Na het afleggen van het examen ontvangt elke deelnemer het erkende Europese certificaat.

Meer informatie over Ej-log Meer informatie over Es-log

Inhoud van de logistieke opleidingen

De Ej-log opleiding bestaat uit een zevental modules. Hiervan zijn twee modules verplicht en moeten er nog eens twee modules worden voltooid in de facultatieve ruimte. De modules zijn:

Lees meer over de opleiding European Junior Logistician

De Es-log opleiding bestaat uit acht modules. Hiervan zijn drie modules verplicht en moeten er nog eens drie modules worden voltooid in de facultatieve ruimte. De modules zijn:

Lees meer over de opleiding European Senior Logistician

Wanneer

Iedere module bestaat uit 12 bijeenkomsten, welke gehouden worden op maandagavonden en donderdagavonden, van 19:00 tot 22:00. In de dertiende bijeenkomst wordt het examen afgelegd. Voor dit examen hoeven de deelnemers niet af te reizen naar het landelijk examenpunt in Nieuwegein, want dit kan gewoon op onze locatie in Groningen worden afgenomen. De opleidingen starten ieder voor- en najaar in januari en september en vergen een gemiddelde studietijd van 5 uur per week.

Bedrijfsbezoeken

Tijdens de opleiding logistiek bezoeken we meerdere gerenommeerde bedrijven, om zo de geleerde theorie direct aan de praktijk te koppelen. Want alleen door kennis toe te passen worden vaardigheden, competenties en attitudes aangeleerd. De bedrijven die we bezoeken worden bepaald door de module en bevinden zich in Noord-Nederland. Steeds vaker zijn dit bedrijven waar oud-deelnemers werkzaam zijn.

Locatie

De opleiding logistiek kunt u volgen op onze locatie in Groningen. Bij voldoende deelname geven we de opleiding ook in Hoogeveen en Heerenveen. Daarnaast kunnen we onze opleidingen ook bij uw bedrijf in Emmen zelf geven (‘in company’).

Academy of Logistics
Hampshire Plaza
Laan Corpus den Hoorn 300
9728 JT Groningen

Prijzen

De kosten van de logistieke opleiding vindt u in het overzicht hieronder. Wees er alert op dat u als bedrijf subsidies kunt aanvragen en andere fiscale voordelen kunt genieten. Wij informeren u graag over de Europese, Nederlandse en branchesubsidies en fiscale voordelen.

Cursusprijs: € 1.295,- per module
Kosten lesmateriaal: € 175,- per module (onder voorbehoud)
Examengeld: € 325,- per module (onder voorbehoud)

Tevredenheidsgarantie

Wij van Academy of Logistics zijn overtuigd van onze kwaliteiten. Wij kunnen u garanderen dat elke deelnemer van de logistieke opleiding bij ons zijn of haar professionele competenties verbreedt en verdiept. Om de laatste twijfel voor u weg te nemen, bieden we u daarom een tevredenheidsgarantie: nieuwe deelnemers kunnen geheel vrijblijvend, zonder enige verdere verplichting, bij wijze van proef vier avonden meedraaien. Pas ná de vierde avond hoeft men te besluiten wel of niet verder te gaan.

Contact

Uiteraard zijn wij meer dan bereid om een keer bij u langs te komen om de opleiding logistiek in een persoonlijk informatiegesprek met u door te nemen. Neem daarom gerust vrijblijvend contact met ons op en maak ook de kwaliteitsslag naar een (nog) professionelere bedrijfsvoering!

Neem direct contact op!

  • Specialistische logistieke opleiding
  • ‘In company’ bij uw bedrijf in Emmen mogelijk
  • 4 avonden vrijblijvend op proef meedraaien
  • Hulp bij subsidies en fiscale voordelen
Opleiding Logistiek Emmen | Academy of Logistics | Ej-log | Es-log | Logistieke opleidingen