Opleiding Logistiek Enschede

Opleiding logistiek Enschede

Opleiding-LogistiekBij Academy of Logistics leiden we mensen op tot excellente professionals in de logistiek en supply chain. Als één van de meest specialistische opleiders begrijpen wij als geen ander, dat de afdeling Logistieke het hart van iedere organisatie is. Daarom helpen we ook u graag deze corebusiness van uw bedrijf in Enschede of omstreken te verbeteren en een enorme kwaliteitsslag te maken. Binnen enkele jaren stomen we uw werknemers klaar. Klik op de knop en meld hen direct aan!

Direct aanmelden!

European Logisticians

Wij geven de opleidingen tot European Junior Logistician (Ej-log) en European Senior Logistician (Es-log). Gedurende een periode van respectievelijk 2 en 3 jaar leiden we iedere deelnemer op tot volwaardig logistieke managers door hen alles te leren over logistieke processen en managementvaardigheden. Zo verbreedt en verdiept iedere deelnemer bij ons zijn of haar competenties. Na het afleggen van het examen ontvangt iedere deelnemer het erkende Europese certificaat.

Meer informatie over Ej-log Meer informatie over Es-log

Inhoud van de logistieke opleidingen

De Ej-log opleiding bestaat uit een zevental modules. Hiervan zijn twee modules verplicht en moeten er nog eens twee modules worden voltooid in de facultatieve ruimte. De modules zijn:

Lees meer over de opleiding European Junior Logistician

De Es-log opleiding bestaat uit acht modules. Hiervan zijn drie modules verplicht en moeten er nog eens drie modules worden voltooid in de facultatieve ruimte. De modules zijn:

Lees meer over de opleiding European Senior Logistician

Wanneer

De modules bestaan uit 12 bijeenkomsten, die allemaal worden gehouden op maandag- en donderdagavonden van 19:00 tot 22:00. Na de 12 bijeenkomsten volgt nog één bijeenkomst om het examen af te leggen. Dit examen wordt gehouden op onze locatie in Groningen, zodat er niet naar Nieuwegein (het landelijk examenpunt) afgereisd hoeft te worden. De cursus start ieder voor- en najaar (in januari en september) en vergt gemiddeld 5 uur studietijd per week.

Bedrijfsbezoeken

Tijdens de opleiding logistiek bezoeken we meerdere gerenommeerde bedrijven, om zo de geleerde theorie direct aan de praktijk te koppelen. Want alleen door kennis toe te passen worden vaardigheden, competenties en attitudes aangeleerd. De bedrijven die we bezoeken worden bepaald door de module en bevinden zich in Noord-Nederland. Steeds vaker zijn dit bedrijven waar oud-deelnemers werkzaam zijn.

Locatie

De opleiding logistiek kunt u volgen op onze locatie in Groningen. Bij voldoende deelname geven we de opleiding ook in Hoogeveen en Heerenveen. Daarnaast kunnen we onze opleidingen ook bij uw bedrijf in Enschede zelf geven (‘in company’).

Academy of Logistics
Hampshire Plaza
Laan Corpus den Hoorn 300
9728 JT Groningen

Prijzen

De kosten van de logistieke opleiding vindt u in het overzicht hieronder. Wees er alert op dat u als bedrijf subsidies kunt aanvragen en andere fiscale voordelen kunt genieten. Wij informeren u graag over de Europese, Nederlandse en branchesubsidies en fiscale voordelen.

Cursusprijs: € 1.295,- per module
Kosten lesmateriaal: € 175,- per module (onder voorbehoud)
Examengeld: € 325,- per module (onder voorbehoud)

Tevredenheidsgarantie

Wij van Academy of Logistics zijn overtuigd van onze kwaliteiten. Wij kunnen u garanderen dat elke deelnemer van de logistieke opleiding bij ons zijn of haar professionele competenties verbreedt en verdiept. Om de laatste twijfel voor u weg te nemen, bieden we u daarom een tevredenheidsgarantie: nieuwe deelnemers kunnen geheel vrijblijvend, zonder enige verdere verplichting, bij wijze van proef vier avonden meedraaien. Pas ná de vierde avond hoeft men te besluiten wel of niet verder te gaan.

Contact

Uiteraard zijn wij meer dan bereid om een keer bij u langs te komen om de opleiding logistiek in een persoonlijk informatiegesprek met u door te nemen. Neem daarom gerust vrijblijvend contact met ons op en maak ook de kwaliteitsslag naar een (nog) professionelere bedrijfsvoering!

Neem direct contact op!

  • Specialistische logistieke opleiding
  • ‘In company’ bij uw bedrijf in Enschede mogelijk
  • 4 avonden vrijblijvend op proef meedraaien
  • Hulp bij subsidies en fiscale voordelen
Opleiding Logistiek Enschede | Academy of Logistics | Ej-log | Es-log | Logistieke opleidingen