Opleiding Logistiek Groningen

Opleiding logistiek Groningen

Opleiding-LogistiekVoor erkende logistieke en supply chain-opleidingen en trainingen bent u bij Academy of Logistics aan het juiste adres. Wij zien logistiek / supply chain als het hart van elke organisatie en logistici als de cardiologen van het mechanisme. Daarom verzorgen wij, als één van de meest specialistische opleiders, de complete logistieke wereldwijd erkende Ej-, Es- en Em-log opleidingen. We scholen ook uw werknemers voor het logistieke mbo+ en hbo+ werkveld. Maak met uw bedrijf in Groningen of omstreken ook de kwaliteitsslag naar een (nog) professionelere bedrijfsvoering en meld uw medewerkers direct aan!

Direct aanmelden!

European Logisticians

Met onze logistieke opleidingen leiden we mensen op tot European Junior Logistician (Ej-log) en European Senior Logistician (Es-log). Na respectievelijk 2 en 3 jaar ontvangen de deelnemers na het afleggen van het examen het erkende Europese certificaat, hebben ze hun professionele competenties verbreed en verdiept en kunnen ze zichzelf logistieke managers noemen.

Meer informatie over Ej-log Meer informatie over Es-log

Inhoud van de logistieke opleidingen

De Ej-log opleiding bestaat uit een zevental modules. Hiervan zijn twee modules verplicht en moeten er nog eens twee modules worden voltooid in de facultatieve ruimte. De modules zijn:

Lees meer over de opleiding European Junior Logistician

De Es-log opleiding bestaat uit acht modules. Hiervan zijn drie modules verplicht en moeten er nog eens drie modules worden voltooid in de facultatieve ruimte. De modules zijn:

Lees meer over de opleiding European Senior Logistician

Wanneer

Per module zijn er 12 bijeenkomsten op de maandag- en/of de donderdagavond van 19:00 tot 22:00. Na de 12 bijeenkomsten is er nog één bijeenkomst voor de aflegging van het examen. Dit examen wordt gehouden op onze locatie in Groningen, zodat u niet naar het landelijk examen in Nieuwegein hoeft. De gemiddelde studietijd is ongeveer 5 uur per week en de cursussen starten ieder voor- en najaar (in januari en september).

Bedrijfsbezoeken

Tijdens de opleiding logistiek bezoeken we meerdere gerenommeerde bedrijven, om zo de geleerde theorie direct aan de praktijk te koppelen. Want alleen door kennis toe te passen worden vaardigheden, competenties en attitudes aangeleerd. De bedrijven die we bezoeken worden bepaald door de module en bevinden zich in Noord-Nederland. Steeds vaker zijn dit bedrijven waar oud-deelnemers werkzaam zijn.

Locatie

De opleiding logistiek kunt u volgen op onze locatie in Groningen. Bij voldoende deelname geven we de opleiding ook in Hoogeveen en Heerenveen. Daarnaast kunnen we onze opleidingen ook bij uw bedrijf in Groningen zelf geven (‘in company’).

Academy of Logistics
Hampshire Plaza
Laan Corpus den Hoorn 300
9728 JT Groningen

Prijzen

De kosten van de logistieke opleiding vindt u in het overzicht hieronder. Wees er alert op dat u als bedrijf subsidies kunt aanvragen en andere fiscale voordelen kunt genieten. Wij informeren u graag over de Europese, Nederlandse en branchesubsidies en fiscale voordelen.

Cursusprijs: € 1.295,- per module
Kosten lesmateriaal: € 175,- per module (onder voorbehoud)
Examengeld: € 325,- per module (onder voorbehoud)

Tevredenheidsgarantie

Wij van Academy of Logistics zijn overtuigd van onze kwaliteiten. Wij kunnen u garanderen dat elke deelnemer van de logistieke opleiding bij ons zijn of haar professionele competenties verbreedt en verdiept. Om de laatste twijfel voor u weg te nemen, bieden we u daarom een tevredenheidsgarantie: nieuwe deelnemers kunnen geheel vrijblijvend, zonder enige verdere verplichting, bij wijze van proef vier avonden meedraaien. Pas ná de vierde avond hoeft men te besluiten wel of niet verder te gaan.

Contact

Uiteraard zijn wij meer dan bereid om een keer bij u langs te komen om de opleiding logistiek in een persoonlijk informatiegesprek met u door te nemen. Neem daarom gerust vrijblijvend contact met ons op en maak ook de kwaliteitsslag naar een (nog) professionelere bedrijfsvoering!

Neem direct contact op!

  • Specialistische logistieke opleiding
  • ‘In company’ bij uw bedrijf in Groningen mogelijk
  • 4 avonden vrijblijvend op proef meedraaien
  • Hulp bij subsidies en fiscale voordelen
Opleiding Logistiek Groningen | Academy of Logistics | Ej-log | Es-log | Logistieke opleidingen