Opleiding Logistiek Heerenveen

Opleiding logistiek Heerenveen

Opleiding-LogistiekVoor logistieke opleidingen en trainingen bent u bij Academy of Logistics aan het juiste adres. Wij zien logistiek / supply chain als het hart van elke organisatie en logistici als de cardiologen van het mechanisme. Daarom verzorgen wij, als één van de meest specialistische én grootste E-log opleider, de  logistieke opleidingen, die alle Nederlands, Europees en wereldwijd erkend zijn. We leiden ook uw werknemers in het logistieke werkveld. Maak met uw bedrijf in Heerenveen of omstreken ook de kwaliteitsslag naar een (nog) professionelere bedrijfsvoering en meld uw medewerkers direct aan! Investeren met gegarandeerd rendement!

Direct aanmelden!

European Logisticians

Onze logistieke opleidingen leiden werkenden in de logistiek op tot European Junior mbo+ Logistician (Ej-log) en European Senior hbo+ Logistician (Es-log). Na respectievelijk 2 en 3 jaar ontvangen de deelnemers na het afleggen van de examens het erkende Europese diploma en titel en hebben ze hun professionele competenties verbreed en verdiept én kunnen ze zich excellente professionele managers noemen.

Meer informatie over Ej-log Meer informatie over Es-log

Inhoud van de logistieke opleidingen

De Ej-log opleiding bestaat uit een zevental modules. Hiervan zijn twee modules verplicht en moeten er nog eens twee modules worden voltooid in de facultatieve ruimte. De modules zijn:

Lees meer over de opleiding European Junior Logistician

De Es-log opleiding bestaat uit acht modules. Hiervan zijn drie modules verplicht en moeten er nog eens drie modules worden voltooid in de facultatieve ruimte. De modules zijn:

Lees meer over de opleiding European Senior Logistician

Wanneer

Per module zijn er 12 bijeenkomsten op de maandag- en/of de donderdagavond van 19:00 tot 22:00. Na de 12 bijeenkomsten is er nog één bijeenkomst voor de aflegging van het examen. Dit examen wordt gehouden op onze locatie in Groningen, zodat u niet naar het landelijk examen in Nieuwegein hoeft. De gemiddelde studietijd is ongeveer 5 uur per week en de cursussen starten ieder voor- en najaar (in januari en september).

Bedrijfsbezoeken

Door de geleerde theorie direct toe te passen in de praktijk wordt alle kennis vele malen beter opgenomen. Daarom organiseren wij bedrijfsbezoeken. Op deze manier worden alle nodige vaardigheden, competenties en attitudes direct aangeleerd. Deze bedrijven bevinden zich in Noord-Nederland en zijn steeds vaker bedrijven waar oud-deelnemers werken.

Locatie

De opleiding logistiek kunt u volgen op onze locatie in Groningen. Bij voldoende deelname geven we de opleiding ook in Hoogeveen en Heerenveen. Daarnaast kunnen we onze opleidingen ook bij uw bedrijf in Heerenveen of omstreken zelf geven (‘in company’).

Academy of Logistics
Hampshire Plaza
Laan Corpus den Hoorn 300
9728 JT Groningen

Prijzen

De kosten van de logistieke opleiding vindt u in het overzicht hieronder. Wees er alert op dat u als bedrijf subsidies kunt aanvragen en andere fiscale voordelen kunt genieten. Wij informeren u graag over de Europese, Nederlandse en branchesubsidies en fiscale voordelen.

Cursusprijs: € 1.295,- per module
Kosten lesmateriaal: € 175,- per module (onder voorbehoud)
Examengeld: € 325,- per module (onder voorbehoud)

Tevredenheidsgarantie

Het spreekt voor zich dat wij overtuigd zijn van onze kwaliteiten en onze kunde in het opleiden van mensen tot logistieke managers. Wij verzekeren u dat iedere deelnemer van de logistieke opleidingen bij ons zijn of haar professionele competenties kan verbreden en verdiepen. Daarnaast bieden we u ook een tevredenheidsgarantie, waarbij iedere deelnemer vier avonden op proef mee mag draaien. Pas ná de vierde avond hoeft men te beslissen of er verder wordt gegaan of niet.

Contact

Heeft u vragen over de invulling van de opleidingen? Of wilt u graag wat meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Tijdens een informatiegesprek kunnen we u alles vertellen. Neem dus direct contact met ons op en maak ook de kwaliteitsslag voor een (nog) professionelere bedrijfsvoering!

Neem direct contact op!

  • Specialistische logistieke opleiding
  • ‘In company’ bij uw bedrijf in Heerenveen mogelijk
  • 4 avonden vrijblijvend op proef meedraaien
  • Hulp bij subsidies en fiscale voordelen
Opleiding Logistiek Heerenveen | Academy of Logistics | Ej-log | Es-log | Logistieke opleidingen