Opleiding Logistiek Hoogeveen

Opleiding logistiek Hoogeveen

Opleiding-LogistiekLogistiek en Supply Chain, het hart van iedere organisatie en logistici zijn de cardiologen van het mechanisme, de bedrijfsvoering. Wij, Academy of Logistics, leiden logistieke professionals op tot volwaardige logistieke managers, zodat óók de logistieke afdeling van uw bedrijf in Hoogeveen of omstreken een enorme kwaliteitsslag kan maken. Wij zijn de grootste (E-log) en één van de meest specialistische opleiders en leiden ook uw werknemers binnen enkele jaren op. Meld uw medewerkers aan!

Direct aanmelden!

European Logisticians

Wij leiden mensen op tot European Junior mbo+ Logistician (Ej-log) en European Senior hbo+ Logistician (Es-log). In een looptijd van respectievelijk 48 en 72 avonden leren we de deelnemers alles over logistieke en supply chain processen en managementvaardigheden, om zo hun competenties te verbreden en te verdiepen. Na het afleggen van het examen ontvangt elke deelnemer het erkende Nederlandse, Europese en mondiale diploma en titelc.

Meer informatie over Ej-log Meer informatie over Es-log

Inhoud van de logistieke opleidingen

De Ej-log opleiding bestaat uit een zevental modules. Hiervan zijn twee modules verplicht en moeten er nog eens twee modules worden voltooid in de facultatieve ruimte. De modules zijn:

Lees meer over de opleiding European Junior Logistician

De Es-log opleiding bestaat uit acht modules. Hiervan zijn drie modules verplicht en moeten er nog eens drie modules worden voltooid in de facultatieve ruimte. De modules zijn:

Lees meer over de opleiding European Senior Logistician

Wanneer

Iedere module bestaat uit 12 bijeenkomsten, welke gehouden worden op maandagavond of donderdagavond, van 19:00 tot 22:00. In de dertiende bijeenkomst wordt het examen afgelegd. Voor dit examen hoeven de deelnemers niet af te reizen naar het landelijk examenpunt in Nieuwegein, want dit kan gewoon op onze locatie in Groningen worden afgenomen. De opleidingen starten ieder voor- en najaar in januari en september en vergen een gemiddelde studietijd van 5 uur per week.

Bedrijfsbezoeken

Om de theorie van de logistieke opleiding beter op te nemen en om nóg meer te leren over alle logistieke processen worden er bedrijfsbezoeken georganiseerd. Door de brug met de praktijk te maken worden alle competenties, vaardigheden en attitudes immers aangeleerd. De bedrijven, die worden bezocht worden bepaald door de module en bevinden zich in Noord-Nederland. Steeds vaker komt het voor dat dit bedrijven zijn waar oud-deelnemers werkzaam zijn.

Locatie

De opleiding logistiek kunt u volgen op onze locatie in Groningen. Bij voldoende deelname geven we de opleiding ook nog in 12 andere steden boven de lijn Arnhem - Amersfoort. Daarnaast kunnen we onze opleidingen ook bij uw bedrijf in Hoogeveen of omstreken zelf geven (‘in company’).

Academy of Logistics
Hampshire Plaza
Laan Corpus den Hoorn 300
9728 JT Groningen

Investeringen

De kosten van de logistieke opleiding vindt u in het overzicht hieronder. Wees er alert op dat u als bedrijf subsidies kunt aanvragen en fiscale voordelen kunt genieten. Wij informeren u graag over de Europese, Nederlandse en branchesubsidies en fiscale voordelen.

Cursusprijs: € 1.295,- per module
Kosten lesmateriaal: € 175,- per module (onder voorbehoud)
Examengeld: € 325,- per module (onder voorbehoud)

Tevredenheidsgarantie

Als één van de meest specialistische en grootste opleiders in de logistiek en supply chain zijn we overtuigd van onze kwaliteiten. Wij weten zeker dat we met onze logistieke opleidingen mensen de kennis, inzichten en ruimte bieden om hun professionele competenties te verdiepen en te verbreden. Maar we begrijpen het als u eerst even een proefles wilt draaien. Daarom bieden we u een tevredenheidsgarantie, waarbij de eerste vier lessen geheel vrijblijvend op proef mogen worden gevolgd. Pas ná de vierde bijeenkomst hoeft er een beslissing te worden genomen.

Contact

Wij zijn uiteraard meer dan bereid om de gehele logistieke opleidingen nader toe te lichten tijdens een informatiegesprek. Dan kunnen we u ook direct laten zien welke voordelen onze opleidingen voor uw bedrijf in Hoogeveen kunnen hebben. Neem dus contact met ons op en maak ook de kwaliteitsslag naar een (nog) professionelere bedrijfsvoering!

Neem direct contact op!

  • Specialistische logistieke opleiding
  • ‘In company’ bij uw bedrijf in Hoogeveen mogelijk
  • 4 avonden vrijblijvend op proef meedraaien
  • Hulp bij subsidies en fiscale voordelen
Opleiding Logistiek Hoogeveen | Academy of Logistics | Ej-log | Es-log | Logistieke opleidingen