Opleiding Logistiek Hoogezand

Opleiding logistiek Hoogezand

Opleiding-LogistiekBij Academy of Logistics leiden we mensen op tot volwaardige logistieke managers. Als één van de meest specialistische opleiders begrijpen wij dat de logistieke afdeling het hart van iedere organisatie is. Daarom helpen we u graag deze afdeling van uw bedrijf in Hoogezand of omstreken te verbeteren en om hier een enorme kwaliteitsslag in te maken. Binnen enkele jaren stomen we uw werknemers klaar. Klik op de knop en meld hen direct aan!

Direct aanmelden!

European Logisticians

Wij geven de opleidingen tot European Junior Logistician (Ej-log) en European Senior Logistician (Es-log). Gedurende een periode van respectievelijk 2 en 3 jaar leiden we iedere deelnemer op tot volwaardig logistieke managers door hen alles te leren over logistieke processen en managementvaardigheden. Zo verbreedt en verdiept iedere deelnemer bij ons zijn of haar competenties. Na het afleggen van het examen ontvangt iedere deelnemer het erkende Europese certificaat.

Meer informatie over Ej-log Meer informatie over Es-log

Inhoud van de logistieke opleidingen

De Ej-log opleiding bestaat uit een zevental modules. Hiervan zijn twee modules verplicht en moeten er nog eens twee modules worden voltooid in de facultatieve ruimte. De modules zijn:

Lees meer over de opleiding European Junior Logistician

De Es-log opleiding bestaat uit acht modules. Hiervan zijn drie modules verplicht en moeten er nog eens drie modules worden voltooid in de facultatieve ruimte. De modules zijn:

Lees meer over de opleiding European Senior Logistician

Wanneer

De modules bestaan uit 12 bijeenkomsten, die allemaal worden gehouden op maandag- en donderdagavonden van 19:00 tot 22:00. Na de 12 bijeenkomsten volgt nog één bijeenkomst om het examen af te leggen. Dit examen wordt gehouden op onze locatie in Groningen, zodat er niet naar Nieuwegein (het landelijk examenpunt) afgereisd hoeft te worden. De cursus start ieder voor- en najaar (in januari en september) en vergt gemiddeld 5 uur studietijd per week.

Bedrijfsbezoeken

Om de theorie van de logistieke opleiding beter op te nemen en om nóg meer te leren over alle logistieke processen worden er bedrijfsbezoeken georganiseerd. Door de brug met de praktijk te maken worden alle competenties, vaardigheden en attitudes immers aangeleerd. De bedrijven die worden bezocht worden bepaald door de module en bevinden zich in Noord-Nederland. Steeds vaker komt het voor dat dit bedrijven zijn waar oud-deelnemers werkzaam zijn.

Locatie

De opleiding logistiek kunt u volgen op onze locatie in Groningen. Bij voldoende deelname geven we de opleiding ook in Hoogeveen en Heerenveen. Daarnaast kunnen we onze opleidingen ook bij uw bedrijf in Hoogezand of omstreken zelf geven (‘in company’).

Academy of Logistics
Hampshire Plaza
Laan Corpus den Hoorn 300
9728 JT Groningen

Prijzen

De kosten van de logistieke opleiding vindt u in het overzicht hieronder. Wees er alert op dat u als bedrijf subsidies kunt aanvragen en andere fiscale voordelen kunt genieten. Wij informeren u graag over de Europese, Nederlandse en branchesubsidies en fiscale voordelen.

Cursusprijs: € 1.295,- per module
Kosten lesmateriaal: € 175,- per module (onder voorbehoud)
Examengeld: € 325,- per module (onder voorbehoud)

Tevredenheidsgarantie

Als één van de meest specialistische opleiders in logistiek zijn we overtuigd van onze kwaliteiten. Wij weten zeker dat we met onze logistieke opleidingen mensen de kennis en de ruimte bieden om hun professionele competenties te verdiepen en te verbreden. Maar we begrijpen het als u eerst even een proefles wilt draaien. Daarom bieden we u een tevredenheidsgarantie, waarbij de eerste vier lessen op proef mogen worden gevolgd. Pas ná de vierde bijeenkomst hoeft er een beslissing te worden gemaakt.

Contact

Wij zijn uiteraard meer dan bereid om de gehele logistieke opleidingen nader toe te lichten tijdens een informatiegesprek. Dan kunnen we u ook direct tonen welke voordelen onze cursussen voor uw bedrijf in Hoogezand kunnen bieden. Neem dus direct contact met ons op en maak ook de kwaliteitsslag naar een (nog) professionelere bedrijfsvoering!

Neem direct contact op!

  • Specialistische logistieke opleiding
  • ‘In company’ bij uw bedrijf in Hoogezand mogelijk
  • 4 avonden vrijblijvend op proef meedraaien
  • Hulp bij subsidies en fiscale voordelen
Opleiding Logistiek Hoogezand | Academy of Logistics | Ej-log | Es-log | Logistieke opleidingen