Opleiding Logistiek Leeuwarden

Opleiding logistiek Leeuwarden

Opleiding-LogistiekVoor logistieke opleidingen en trainingen bent u bij Academy of Logistics aan het juiste adres. Wij zien logistiek als het hart van elke organisatie en logistici als de cardiologen van het mechanisme. Daarom verzorgen wij, als één van de meest specialistische opleiders, complete logistieke opleidings- en trainingsprogramma’s, waarmee we uw werknemers volledig klaarstomen voor het logistieke werkveld. Maak met uw bedrijf in Drachten of omstreken ook de kwaliteitsslag naar een (nog) professionelere bedrijfsvoering en meld uw medewerkers direct aan!

Direct aanmelden!

European Logisticians

Met onze logistieke opleidingen leiden we mensen op tot European Junior Logistician (Ej-log) en European Senior Logistician (Es-log). Na respectievelijk 2 en 3 jaar ontvangen de deelnemers na het afleggen van het examen het erkende Europese certificaat, hebben ze hun professionele competenties verbreed en verdiept en kunnen ze zichzelf logistieke managers noemen.

Meer informatie over Ej-log Meer informatie over Es-log

Inhoud van de logistieke opleidingen

De Ej-log opleiding bestaat uit een zevental modules. Hiervan zijn twee modules verplicht en moeten er nog eens twee modules worden voltooid in de facultatieve ruimte. De modules zijn:

Lees meer over de opleiding European Junior Logistician

De Es-log opleiding bestaat uit acht modules. Hiervan zijn drie modules verplicht en moeten er nog eens drie modules worden voltooid in de facultatieve ruimte. De modules zijn:

Lees meer over de opleiding European Senior Logistician

Wanneer

Iedere module bestaat uit 12 bijeenkomsten, welke gehouden worden op maandagavonden en donderdagavonden, van 19:00 tot 22:00. In de dertiende bijeenkomst wordt het examen afgelegd. Voor dit examen hoeven de deelnemers niet af te reizen naar het landelijk examenpunt in Nieuwegein, want dit kan gewoon op onze locatie in Groningen worden afgenomen. De opleidingen starten ieder voor- en najaar in januari en september en vergen een gemiddelde studietijd van 5 uur per week.

Bedrijfsbezoeken

Door de geleerde theorie direct toe te passen in de praktijk wordt alle kennis vele malen beter opgenomen. Daarom organiseren wij bedrijfsbezoeken. Op deze manier worden alle nodige vaardigheden, competenties en attitudes direct aangeleerd. Deze bedrijven bevinden zich in Noord-Nederland en zijn steeds vaker bedrijven waar oud-deelnemers werken.

Locatie

De opleiding logistiek kunt u volgen op onze locatie in Groningen. Bij voldoende deelname geven we de opleiding ook in Hoogeveen en Heerenveen. Daarnaast kunnen we onze opleidingen ook bij uw bedrijf in Leeuwarden of omstreken zelf geven (‘in company’).

Academy of Logistics
Hampshire Plaza
Laan Corpus den Hoorn 300
9728 JT Groningen

Prijzen

De kosten van de logistieke opleiding vindt u in het overzicht hieronder. Wees er alert op dat u als bedrijf subsidies kunt aanvragen en andere fiscale voordelen kunt genieten. Wij informeren u graag over de Europese, Nederlandse en branchesubsidies en fiscale voordelen.

Cursusprijs: € 1.295,- per module
Kosten lesmateriaal: € 175,- per module (onder voorbehoud)
Examengeld: € 325,- per module (onder voorbehoud)

Tevredenheidsgarantie

Als één van de meest specialistische opleiders in logistiek zijn we overtuigd van onze kwaliteiten. Wij weten zeker dat we met onze logistieke opleidingen mensen de kennis en de ruimte bieden om hun professionele competenties te verdiepen en te verbreden. Maar we begrijpen het als u eerst even een proefles wilt draaien. Daarom bieden we u een tevredenheidsgarantie, waarbij de eerste vier lessen op proef mogen worden gevolgd. Pas ná de vierde bijeenkomst hoeft er een beslissing te worden gemaakt.

Contact

Wij zijn uiteraard meer dan bereid om de gehele logistieke opleidingen nader toe te lichten tijdens een informatiegesprek. Dan kunnen we u ook direct tonen welke voordelen onze cursussen voor uw bedrijf in Leeuwarden kunnen bieden. Neem dus direct contact met ons op en maak ook de kwaliteitsslag naar een (nog) professionelere bedrijfsvoering!

Neem direct contact op!

  • Specialistische logistieke opleiding
  • ‘In company’ bij uw bedrijf in Leeuwarden mogelijk
  • 4 avonden vrijblijvend op proef meedraaien
  • Hulp bij subsidies en fiscale voordelen
Opleiding Logistiek Leeuwarden | Academy of Logistics | Ej-log | Es-log | Logistieke opleidingen