Opleiding Logistiek Winschoten

Opleiding logistiek Winschoten

Opleiding-LogistiekLogistiek is het hart van iedere organisatie en logistici zijn de cardiologen van het mechanisme. Daarom leiden wij, Academy of Logistics, mensen op tot volwaardige logistieke managers, zodat de logistieke afdeling van uw bedrijf in Emmen of omstreken een enorme kwaliteitsslag kan maken. Wij zijn één van de meest specialistische opleiders en stomen uw werknemers binnen enkele jaren klaar. Meld uw medewerkers direct aan!

Direct aanmelden!

European Logisticians

Wij leiden mensen op tot European Junior Logistician (Ej-log) en European Senior Logistician (Es-log). In een looptijd van respectievelijk 2 en 3 jaar leren we de deelnemers alles over logistieke processen en managementvaardigheden, om zo hun competenties te verbreden en te verdiepen. Na het afleggen van het examen ontvangt elke deelnemer het erkende Europese certificaat.

Meer informatie over Ej-log Meer informatie over Es-log

Inhoud van de logistieke opleidingen

De Ej-log opleiding bestaat uit een zevental modules. Hiervan zijn twee modules verplicht en moeten er nog eens twee modules worden voltooid in de facultatieve ruimte. De modules zijn:

Lees meer over de opleiding European Junior Logistician

De Es-log opleiding bestaat uit acht modules. Hiervan zijn drie modules verplicht en moeten er nog eens drie modules worden voltooid in de facultatieve ruimte. De modules zijn:

Lees meer over de opleiding European Senior Logistician

Wanneer

Iedere module bestaat uit 12 bijeenkomsten, welke gehouden worden op maandagavonden en donderdagavonden, van 19:00 tot 22:00. In de dertiende bijeenkomst wordt het examen afgelegd. Voor dit examen hoeven de deelnemers niet af te reizen naar het landelijk examenpunt in Nieuwegein, want dit kan gewoon op onze locatie in Groningen worden afgenomen. De opleidingen starten ieder voor- en najaar in januari en september en vergen een gemiddelde studietijd van 5 uur per week.

Bedrijfsbezoeken

Door de geleerde theorie direct toe te passen in de praktijk wordt alle kennis vele malen beter opgenomen. Daarom organiseren wij bedrijfsbezoeken. Op deze manier worden alle nodige vaardigheden, competenties en attitudes direct aangeleerd. Deze bedrijven bevinden zich in Noord-Nederland en zijn steeds vaker bedrijven waar oud-deelnemers werken.

Locatie

De opleiding logistiek kunt u volgen op onze locatie in Groningen. Bij voldoende deelname geven we de opleiding ook in Hoogeveen en Heerenveen. Daarnaast kunnen we onze opleidingen ook bij uw bedrijf in Winschoten of omstreken zelf geven (‘in company’).

Academy of Logistics
Hampshire Plaza
Laan Corpus den Hoorn 300
9728 JT Groningen

Prijzen

De kosten van de logistieke opleiding vindt u in het overzicht hieronder. Wees er alert op dat u als bedrijf subsidies kunt aanvragen en andere fiscale voordelen kunt genieten. Wij informeren u graag over de Europese, Nederlandse en branchesubsidies en fiscale voordelen.

Cursusprijs: € 1.295,- per module
Kosten lesmateriaal: € 175,- per module (onder voorbehoud)
Examengeld: € 325,- per module (onder voorbehoud)

Tevredenheidsgarantie

Het spreekt voor zich dat wij overtuigd zijn van onze kwaliteiten en onze kunde in het opleiden van mensen tot logistieke managers. Wij verzekeren u dat iedere deelnemer van de logistieke opleidingen bij ons zijn of haar professionele competenties kan verbreden en verdiepen. Daarnaast bieden we u ook een tevredenheidsgarantie, waarbij iedere deelnemer vier avonden op proef mee mag draaien. Pas ná de vierde avond hoeft men te beslissen of er verder wordt gegaan of niet.

Contact

Heeft u vragen over de invulling van de opleidingen? Of wilt u graag wat meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Tijdens een informatiegesprek kunnen we u alles vertellen. Neem dus direct contact met ons op en maak ook de kwaliteitsslag voor een (nog) professionelere bedrijfsvoering!

Neem direct contact op!

  • Specialistische logistieke opleiding
  • ‘In company’ bij uw bedrijf in Winschoten mogelijk
  • 4 avonden vrijblijvend op proef meedraaien
  • Hulp bij subsidies en fiscale voordelen
Opleiding Logistiek Winschoten | Academy of Logistics | Ej-log | Es-log | Logistieke opleidingen