Opleiding Logistiek Zwolle

Opleiding logistiek Zwolle

Opleiding-LogistiekLogistiek is het hart van iedere organisatie en logistici zijn de cardiologen van het mechanisme. Daarom leiden wij, Academy of Logistics, mensen op tot volwaardige logistieke managers, zodat de logistieke afdeling van uw bedrijf in Zwolle of omstreken een enorme kwaliteitsslag kan maken. Wij zijn één van de meest specialistische opleiders en stomen uw werknemers binnen enkele jaren klaar. Meld uw medewerkers direct aan!

Direct aanmelden!

European Logisticians

Wij leiden mensen op tot European Junior Logistician (Ej-log) en European Senior Logistician (Es-log). In een looptijd van respectievelijk 2 en 3 jaar leren we de deelnemers alles over logistieke processen en managementvaardigheden, om zo hun competenties te verbreden en te verdiepen. Na het afleggen van het examen ontvangt elke deelnemer het erkende Europese certificaat.

Meer informatie over Ej-log Meer informatie over Es-log

Inhoud van de logistieke opleidingen

De Ej-log opleiding bestaat uit een zevental modules. Hiervan zijn twee modules verplicht en moeten er nog eens twee modules worden voltooid in de facultatieve ruimte. De modules zijn:

Lees meer over de opleiding European Junior Logistician

De Es-log opleiding bestaat uit acht modules. Hiervan zijn drie modules verplicht en moeten er nog eens drie modules worden voltooid in de facultatieve ruimte. De modules zijn:

Lees meer over de opleiding European Senior Logistician

Wanneer

Per module zijn er 12 bijeenkomsten op de maandag- en/of de donderdagavond van 19:00 tot 22:00. Na de 12 bijeenkomsten is er nog één bijeenkomst voor de aflegging van het examen. Dit examen wordt gehouden op onze locatie in Groningen, zodat u niet naar het landelijk examen in Nieuwegein hoeft. De gemiddelde studietijd is ongeveer 5 uur per week en de cursussen starten ieder voor- en najaar (in januari en september).

Bedrijfsbezoeken

Tijdens de opleiding logistiek bezoeken we meerdere gerenommeerde bedrijven, om zo de geleerde theorie direct aan de praktijk te koppelen. Want alleen door kennis toe te passen worden vaardigheden, competenties en attitudes aangeleerd. De bedrijven die we bezoeken worden bepaald door de module en bevinden zich in Noord-Nederland. Steeds vaker zijn dit bedrijven waar oud-deelnemers werkzaam zijn.

Locatie

De opleiding logistiek kunt u volgen op onze locatie in Groningen. Bij voldoende deelname geven we de opleiding ook in Hoogeveen en Heerenveen. Daarnaast kunnen we onze opleidingen ook bij uw bedrijf in Zwolle zelf geven (‘in company’).

Academy of Logistics
Hampshire Plaza
Laan Corpus den Hoorn 300
9728 JT Groningen

Prijzen

De kosten van de logistieke opleiding vindt u in het overzicht hieronder. Wees er alert op dat u als bedrijf subsidies kunt aanvragen en andere fiscale voordelen kunt genieten. Wij informeren u graag over de Europese, Nederlandse en branchesubsidies en fiscale voordelen.

Cursusprijs: € 1.295,- per module
Kosten lesmateriaal: € 175,- per module (onder voorbehoud)
Examengeld: € 325,- per module (onder voorbehoud)

Tevredenheidsgarantie

Als één van de meest specialistische opleiders in logistiek zijn we overtuigd van onze kwaliteiten. Wij weten zeker dat we met onze logistieke opleidingen mensen de kennis en de ruimte bieden om hun professionele competenties te verdiepen en te verbreden. Maar we begrijpen het als u eerst even een proefles wilt draaien. Daarom bieden we u een tevredenheidsgarantie, waarbij de eerste vier lessen op proef mogen worden gevolgd. Pas ná de vierde bijeenkomst hoeft er een beslissing te worden gemaakt.

Contact

Wij zijn uiteraard meer dan bereid om de gehele logistieke opleidingen nader toe te lichten tijdens een informatiegesprek. Dan kunnen we u ook direct tonen welke voordelen onze cursussen voor uw bedrijf in Zwolle kunnen bieden. Neem dus direct contact met ons op en maak ook de kwaliteitsslag naar een (nog) professionelere bedrijfsvoering!

Neem direct contact op!

  • Specialistische logistieke opleiding
  • ‘In company’ bij uw bedrijf in Zwolle mogelijk
  • 4 avonden vrijblijvend op proef meedraaien
  • Hulp bij subsidies en fiscale voordelen
Opleiding Logistiek Zwolle | Academy of Logistics | Ej-log | Es-log | Logistieke opleidingen